2015. június 16., kedd

Hollandiába azonnali kezdéssel virág szedés! Nyelvtudás nem feltétel, de előny!

Hollandiába keresünk azonnali kezdési lehetőséggel főként 40 év alatti nőket üvegházba gerbera szedésére.

A munka gerberaszedés Den Haag-ban Hollandiában.

A munkafolyamat a következő: Üvegházban kell dolgozni és a sorok között késsel le kell vágni a gerberát, csokorba szedni és beletenni a tárolódobozba.

A kinti partnerünk a heti 38 órát garantálja 7 euro órabérrel, de túlórát bármikor lehet vállalni. 

Amennyiben a dolgozó jól végzi a munkáját több éves folyamatos munkaviszony lehetséges. A szállást a cég biztosítja nem kell kauciót fizetni ennek díja havi 300 euro rezsivel együtt.

A nyelvtudás előny, de nem feltétel!

Amennyiben úgy dönt hogy kimenne, egy személyes találkozó keretein belül megbeszélhetjük a részleteket. Cégünk ki ki tudja szállítani Önöket háztól házig, és még Magyarországon a kiindulás előtt szerződésileg kötelezettséget vállalunk arra hogy Hollandiában a megbeszélt munka fogja várni Önt! A kezdeti költség összesen, ami a kiutazás díját is tartalmazza 280 euro, de ebből 100 euro visszajár a 3. ledolgozott hónap után. A 280 euro-n felül 1 havi költőpénzre még szüksége lesz.  Javasolt a kiutazásra nem romlandó ételeket csomagolni (pl. konzerv), ezzel is spórolva az 1. havi étkezésen.

Cégünk hollandiai magyar kapcsolata a munkakezdés előtt és után is mindenben segít, ha esetleg valami probléma lenne a munkaadóval, a szállással vagy a kollégákkal.

Kiutazás folyamatos...

Amennyiben érdekli a lehetőség várjuk érdeklődését és fényképes önéletrajzát e-mailben.

Email: kulfoldiallaslehetosegek@gmail.com
Email tárgy mezőbe: "Virág szedés, Hollandia"

5 megjegyzés: