2015. július 6., hétfő

Konyhai kisegítőket, takarítókat és betanított munkásokat keresünk Londonba!

Konyhai kisegítőket, takarítókat és betanított munkásokat keresünk Londonba! Minimális angol nyelvtudás többnyire szükséges, de nem minden esetben.
Munka: - fizetés: 6,5 - 8 font/óra - bejelentett munkaviszony

Tőlünk a következő segítségeket kapod: - Biztos munkahelyet (persze ez rajtad is múlik) - Albérletet - Segítséget a Londoni irodában. Közvetítői Díj Nélkül! - Segítséget nyújtunk NI number ügyintézésben és bankszámla nyitásban is. - A továbbiakban is kereshetsz bennünket, amiben tudunk, segítünk!

FONTOS! Kiutazáshoz, 1 havi szálláshoz és önellátáshoz szükséges önerő!

Munka lehetőségeket folyamatosan biztosítjuk több mint 2000 partnerünk által, ezért a jelentkezések és kiutazások folyamatosan történnek. (Jelezzük, amikor nincs épp lehetőség.)

Érdeklődni, jelentkezni:

  • E- mailen: kulfoldiallaslehetosegek@gmail.com, tárgy mezőbe a munka azonosítóját beírva: "AL-0706"
  • Telefonon: +36 70 2567836 A munka beazonosítása miatt, kérjük, híváskor a következőt mondja: "AL-0706 azonosítójú munkáról kér bővebb tájékoztatást."

Kedves Érdeklődők, Állásokra jelentkezők! Segítsétek a többi álláskeresőt az információtokkal!
Amennyiben sikerült felvenni a kapcsolatot a munkaadóval, munkaközvetítővel! Kérjük, írjátok meg az adott munkához tartozó további részleteket, véleményeteket, visszajelzéseteket, sikeres vagy sikertelen munkafelvétellel kapcsolatos tapasztalatotokat. A blogban megjegyzést írhattok az állásajánlat alatt és/vagy Facebook oldalunkon az adott állásajánlatnál hozzá tudtok szólni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése